fbpx
Selecteer een pagina

Aangenaam! 

Hi, ik ben Tess Eckhardt, 36 jaar, ik ben yogadocent en ondernemer.  Ruim 9 jaar geef ik wekelijkse yoga lessen in Amsterdam bij bedrijven en privé leerlingen en ik heb een studio in Elsloo samen met mijn ouders. De zomer staat vooral in het teken van de retraites die wij organiseren op ons prachtige, groene terrein in Elsloo in Friesland. Hier organiseer ik diverse yoga retraites. 

Ik vind het enorm leuk en belangrijk om mij voortdurend te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied en om nieuwe ontwikkelingen in de gaten te houden. Verschillende opleidingen die ik heb gedaan: 200 hrs Vinyasa Yoga bij Yogagarden onder leiding van Johan Noorloos, Anat Geiger en Marcel van de Vis, de 200 hrs Yoga Verdieping opleiding Yogagarden onder leiding van Anat Geiger en Marcel van de Vis, Training bij Shiva Rae ‘The art of lunar prana vinyasa’, een 50 hrs kinderyoga opleiding bij Helen Purperhart en een 50 hrs Myo Fascia opleiding bij Franziska Gottschlich. 

Yoga heeft voor mij zoveel veranderd. Op zoveel verschillende vlakken. Het gaf mij zelfvertrouwen en ik kreeg weer helder wat mijn dromen waren, wat mijn missie is en wat ik wel en niet belangrijk vind. Het geeft mij voortdurend focus en inzicht en zorgt ervoor dat ik niet op de automatische piloot de dag doorga. Waardoor ik veel meer van het leven en het moment kan genieten. Yoga helpt om een hele natuurlijke manier om bewust te worden van je eigen gedrag, naar jezelf en naar anderen toe. Door de houdingen en de ademhaling voelt je lichaam weer vol kracht, energie en flexibiliteit. Dit gun ik iedereen en daarom geef ik zo graag les.

Mijn stijl is no-nonsense maar wel met inhoud. Ik houd van creatieve yogaflows en uitdagende houdingen maar ik pas de les altijd aan op de leerlingen en ik geef veel opties. Ik ben opgeleid vanuit de functionele yoga, dat betekent dat niet iedereen precies hetzelfde hoeft te staan in een houding maar dat je het altijd aanpast op je eigen lichaam en je eigen anatomie. Ik hoop vooral dat je de vrijheid voelt om te bewegen zoals je wilt en dat je met plezier je mat op stapt om in beweging te komen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Myofascia opleiding bij Franziska