fbpx
Selecteer een pagina

De 10 minuten challenge

Relaxed en sterk je dag in 

We hebben iets heel leuks bedacht.  Omdat grote veranderingen klein beginnen. 

 

Maak elke dag 10 minuten vrij voor yoga, pilates, ademhaling en meditatie en voel wat het voor je doet. 

Stel het niet langer uit om goed voor jezelf te zorgen en houd het simpel, leuk en gemakkelijk met 10 bewuste minuten per dag. Voor een positief, sterk en relaxed gevoel. 

De online challenge start vanaf het moment van aankoop. Iedere dag ontvang je een 10 minuten les per mail die je volledig op je eigen moment kan doen! Gedurende de challenge kun je deze lessen nog terug kijken. 

Wat het precies is? Iedere werkdag komt er een nieuwe les online van 10 minuten. De les kun je volledig op je eigen moment doen en gedurende de challenge kun je de lessen herhalen en terug kijken. Per week krijg je: 

– een pilates les gericht op het versterken van core

– een pilates les gericht op het versterken van je billen en benen.

– Een vinyasa les gericht op ademhaling, kracht en flexibiliteit.

– Een yin les en myofascia waarbij het draait om vertragen en ontspannen.

– Een les met meditatie en ademhalingsoefeningen.

 

Zelfs als je het super druk hebt, kun je dit.   

Doe je met ons mee? 

Het werkt heel simpel! Iedere dag komt er een nieuwe les online van 10 minuten. Het is een veelzijdig en effectieve online challenge waarbij pilates, yoga, myofascia ademhalingsoefeningen gecombineerd worden.

Zodat je je (nog) beter voelt.

De lessen komen online in een besloten facebook groep. Je krijgt toegang nadat je je hebt ingeschreven. Als je geen facebook hebt is dat ook geen probleem. Ik kan de lessen ook iedere dag naar je toe mailen. Stuur mij een mailtje als je dit wilt! 

Dit programma hebben we met heel veel liefde gemaakt vanuit onze jarenlange ervaring met lesgeven. 

Je kunt dit programma volgen naast je reguliere lessen in de studio voor een extra boost. Of om weer op te starten nadat je in de lockdown een stuk minder hebt gedaan. Of misschien gewoon omdat je voelt dat je het nodig hebt om iedere dag 10 minuten bewust bezig te zijn. 

Iedereen kan mee doen, het is voor alle niveaus!